HATSO'dan kursiyerlere malzeme desteği

HATSO'dan kursiyerlere malzeme desteği

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Hakkari Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerine dağıtılmak üzere tekstil ürünü kumaş,nakış-dikiş malzemeleri ile enstrüman aletleri gönderildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HATSO Başkanı Servet Taş, TOBB çatısı altında hizmet veren oda/borsaların sosyal sorumluluk bilinci ile başta ticaret ve ekonomi olmak üzere eğitim, kültür, sanat ve diğer birçok alanda çeşitli desteklerde bulunduğunu söyledi.

Başkan Taş, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İbrahim Burkay'ın bu kapsamda Hakkari Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde çeşitli meslek dallarında kurs gören özellikle bayan kursiyerlerin ürettikleri tekstil ürünleri ve el sanatı nakış ürünleri ile gençler için müzik becerilerini geliştirecek enstrüman talebinde bulunduklarını anlattı.

Bugüne kadar Hakkari'ye yaptığı destek nedeniyle Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay'a teşekkür eden Taş, "Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim alan kursiyerlere dağıtılmak üzere tekstil malzemelerini tarafımıza gönderdiler. Bizde bugün malzemeleri Hakkari Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür’ün de hazır bulunduğu, Hakkari Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde, Hatso Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fazıl Özkan ve TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin ile birlikte, kurum müdürü Yurdagül Timur’a teslim ettik. Kıymetli desteklerinden dolayı Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İbrahim Burkay’a teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerini kullandı. 

k-006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.