HATSO'dan, Hakkari'deki sağlık çalışanlarına teşekkür

HATSO'dan, Hakkari'deki sağlık çalışanlarına teşekkür

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Taş, Korona salgınında özveriyle çalışan hekim ve sağlık çalışanlarına yönelik dayanışma ve teşekkür mesajı yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş tarafından yayınlanan teşekkür mesajında şu ifadeler yer verdi;

'Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs (COVID-19) salgınının başlangıç tarihinden bugüne her türlü riski göze alarak evlerinden, çocuklarından ve kendi hayatlarından mahrum kalıp hastalarının yanında yer alarak, millete umut ve güven olmaya devam eden sağlık çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Koronavirüs salgınının başlangıcından beri ülkemizde olduğu gibi ilimizde de sağlık alanında alınan tedbirler, sağlık çalışanlarımızın gece gündüz demeden 7/24 vermiş oldukları özverili hizmetleri sonucu birçok insanımız sağlığına kavuşmuştur. Türkiye'nin içinden geçtiği bu kritik dönemde, büyük fedakârlıklar göstererek ön cephede yer alan tüm sağlık çalışanlarına minnettarız. Sağlık dünyasının kıymetli neferleri; tüm dünya ile birlikte Türkiyemizi de etkisi altına alan yeni tip korona virüs salgınının yayılmasının önlenmesi, salgından etkilenen vatandaşlarımızın ve çevrelerinin tedavilerinin yapılması ile virüsün ortadan tamamen kaldırılmasına yönelik ne kadar fedakârca çalıştığınızın farkındayız. Ülke olarak yürüttüğümüz bu büyük savaşta en ön safta bulunarak, göreviniz esnasında en sevdiklerinizden, ailelerinizden bile ayrı kaldığınızı ve her türlü tehlikeyi göze alıp görevinizi fedakârca yürüttüğünüze hepimiz şahidiz. Dur durak bilmeden, kimi zaman uykunuzu kimi zaman da yemeyi bir kenara bırakarak bir vatandaşımızı daha iyileştirmek adına hizmet etmeniz, her türlü takdirin üstündedir. Sağlık camiasında görev yapan tüm doktorlarımız başta olmak üzere hemşireler, idari ve geri hizmet çalışanları canla başla verdikleri sağlık hizmetleri takdirle karşılanmaktadır. Bizlerde yerelde illerimizde bölgelerimizde bulunan iş dünyasının meslek kuruluşu temsilcileri olarak her zaman yaptığımız takip ve gözlemlerimizde insanlarımızın, koronavirüs salgını süresince hastanelerimizdeki diğer sağlık kurumlarımızdaki alınan hizmetlerden başarılı tedavilerden duydukları memnuniyetlerine her zaman şahit olmaktayız'''

Taş; 'Ülkemizde Koronavirüs salgınının yaygınlaşmasından bugüne kadar Hakkari il ve ilçelerimizde sağlık kurumlarımızdaki başarılı çalışmalara vesile olan başta Valimiz Sayın İdris Akbıyık olmak üzere, Hakkari İl Sağlık Müdürü Dr.Hamdullah Kara, Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr.Hüseyin Kara, Hakkari Devlet Hastanesi Müdürü Necdet Demir’e, tüm doktorlarımıza, hemşirelerimize idari bölüm ve diğer hizmet birimlerinde çalışan bütün sağlık personellerine şükranlarımızı sunarız'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum