HATSO oda aidat borçları yapılandırılacak

HATSO oda aidat borçları yapılandırılacak

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) üyelerinin borçlarını yapılandırma kararı aldı. .

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası'na borcu olan üyeler,  borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilecek veya dileyen Üyeler yine gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilecek

HATSO'dan konu ile ilgili yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: "18/05/2018 tarihli 30424 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 sayılı Kanun ile Oda ve Borsalara 31/03/2018 tarihi öncesi üye aidatı ve munzam aidatı borçları olan üyelere yeniden yapılandırma imkanı getirilmiştir. Söz konusu yapılandırmadan yararlanmak isteyen üyelerimizin, 31/07/2018 tarihine kadar dilekçe ile yapılandırma müracaatlarını ve ödemelerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda geçmiş dönem aidat borçları gecikme zammı ve faizi alınmaksızın, 31 Temmuz 2018 sonuna kadar tek seferde ödenebileceği gibi ilk taksidi Temmuz 2018 tarihinden başlamak üzere 6 (altı) eşit taksitte de ödenebilecektir."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.