HATSO: Çukurca için Halkbank Şubesi sözü alındı

HATSO: Çukurca için Halkbank Şubesi sözü alındı

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Antalya’da bir araya geldiği Halkbankası Genel Müdürü Sayın Osman Arslan'dan Çukurca ilçesinde Halkbank Şubesi açılması için söz aldığını açıkladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Antalya’da düzenlenen YÖREX 9.Yöresel Ürünler Fuarına katılan Hakkari Ticaret ve Sanayi  Odası Başkanı Servet Taş, fuarda bir araya geldiği Halkbankası Genel Müdürü Osman Arslan'dan uzun süredir gündemde olan Çukurca ilçesine Halkbank Şubesi açılması sözünü aldı. 

HATSO'dan yapılan açıklamada, YÖREX 9.Yöresel Ürünler Fuarı kapsamında TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve Halkbankası Genel Müdürü Osman Arslan'ın Hakkari standını ziyaret ettiği belirtildi. 

Ziyaretin ardından, Hisarcıklıoğlu ve Arslan ile bir görüşme yapan HATSO Başkanı Servet Taş'ın Çukurca ilçesinde Halkbankası Şubesinin açılmasını gündeme getirdi.

Taş, Genel Müdür Arslan'a Çukurca'da Üzümlü Sınır Kapısının aktif olduğu ve yolcu giriş çıkışının yapıldığını ve sınır kapısının kısa sürede ticarete de açılacağını anımsattı.

Çukurca ilçesinde her geçen gün yeni işyerlerinin faaliyete geçtiğini ve vergi mükellefi sayısının arttığını anlatan Taş, ilçede bir tane banka şubesinin bulunduğunu bununda ihtiyacı karşılamadığına dikkat çekti.

Çukurca ilçesinde Halkbankası Şubesi’nin açılmasının önem arz ettiğini ifade eden Taş, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan'dan ilçede şube açılması yönünde çalışmalara başlanacağı sözünü aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.