HATSO Başkanı Taş'tan Halkbank Müdürüne plaket!

HATSO Başkanı Taş'tan Halkbank Müdürüne plaket!

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş koronavirüs ile mücadelede esnafa ve vatandaşa kredi desteği vererek sürece katkı sağlayan Halk Bankası Şube Müdürü Tahir Şimşek'e plaket verdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO), Koronavirüs ile mücadele sürecinde esnafa ve vatandaşa kredi desteği veren ve gerekli kolaylığı sağlayan Halkbank Hakkari Şube Müdürü Tahir Şimşek'i makamında ağırladı.

Ziyarette HATSO Meclis Başkanı Mahir Çallı, Genel Sekreter Fikret Keskin ve banka çalışanlarının da hazır bulundu.

Misafirleri ile yakından ilgilenen Başkan Taş, Halkbank Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Tuncay Baytaşoğlu ile de telefon ile görüştü.

Halkbank'ın pandemi sürecinde  Hakkarili vatandaş ve esnafa gerekli kolaylığı sağladığını belirten Taş, "Kovid-19 salgını nedeniyle tüm dünyada ekonomik sıkıntılar yaşandı. Türkiye de salgından olumsuz etkilendiği. Bu süreçte kobi, esnaf ve iş adamlarımıza sunduğu desteklerinden dolayı özelikle Halk Bankası Şube Müdürümüz Tahir Şimşek Bey'e, müdür yardımcıları ve personele teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.  

Müdür Şimşek de duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Halkbank olarak her zaman kobi, esnaf ve vatandaşların yanında olduklarını belirtti. 

2-20200608153351.jpg1-20200608153351.jpg3-20200608153351.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.