HATSO Başkanı Taş'tan eski Vali Toprak'a ziyaret!

HATSO Başkanı Taş'tan eski Vali Toprak'a ziyaret!

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, eski Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ı ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk'ü ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HATSO Başkanı Servet Taş, 2 buçuk yıl Hakkari Valiliği görevi yaptıktan sonra Konya Valiliğine atanan Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin HATSO'dan yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulu Başkanımız Servet Taş, Hakkari Valisi olarak 2,5 yıllık görev süresi boyunca ilimizde halkın gönlünde taht kuran, değerli hizmetler yapan Konya Valisi Sayın Cüneyit Orhan Toprak'ı ziyaret etti. Oda Başkanımız ziyarette Sayın eski Valimizin Hakkari’ye yaptığı hizmetleri andı. Hakkari’nin fahri hemşehrisi olarak gerek ilimizdeki görev süresince gerekse Konya’da her kese kapısının açık bulunması konusundaki duydukları memnuniyetleri dile getirdi. Konya Valisi Sayın Cüneyit Orhan Toprak’ta Hatso Başkanı Taş’ın ziyaretinden çok memnun olduğunu, Konya’dan Hakkari’ye selamlar gönderdi" ifadeleri kullanıldı. 

Konya'da çeşitli temaslarda bulunan HATSO Başkanı Servet Taş daha sonra Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selçuk Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Odalar arasında işbirliğinin geliştirilmesi ve Konyalı iş adamlarının Hakkari’de yatırım yapmaları temennisinde bulunan Başkan Taş, bölgemizde ticaret ve ekonomik kalkınmanın sağlanması için Konya iş dünyasının yönünü Hakkari’ye çevirmeleri hususunda Konya Ticaret Odasından beklentilerinin olduğunu kaydetti. 

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ise HATSO Başkanı Servet Taş’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Konya’dan Hakkari iş dünyasına selamlarını gönderdiklerini, Hakkari’yi gelip görmek, Konya Ticaret Odası üyelerinin yatırım boyutuyla bölgeyi ele almaları noktasında hareket edeceklerini ifade etti. 

2-20191009204007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.