HATSO Başkanı Servet Taş'ın bayram mesajı

HATSO Başkanı Servet Taş'ın bayram mesajı

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında Hakkari halkının bayramını kutladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HATSO Başkanı Servet Taş Ramazan Bayramı mesajında şu ifadeleri kullandı: "Acılar ne kadar büyük olursa olsun Türkiye'miz, dünyada ve ülkemizde barışın, huzurun, güvenin ve istikrarın tesisi amacıyla gösterdiği gayreti bundan sonra da gösterecektir. Aziz devletimize bu konuda güvenimiz ve inancımız sonsuzdur.Mutluluk, huzur, sevgi, saygı, dostluk, barış ve hoşgörünün pekişmesine sebep olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat yaratan bayramların, toplum hayatında eşsiz yeri vardır. Bayramların, insanlara iyi davranmayı, güzel ahlakı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünü unutmamalıyız. Bu vesile ile başta Hakkari halkı olmak üzere bütün İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.