Hamdullah Çallı binlerce kişi tarafından toprağa verildi

Hamdullah Çallı binlerce kişi tarafından toprağa verildi

Van’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hakkari’nin önde gelenlerinden H. Abdülgani Çallı’nin oğlu Hamdullah Çallı Hakkari’de binlerce kişinin katılımı ile toprağa verildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Dün öğle saatlerinde Van’da geçirdiği Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 3 çocuk babası (53) Hamdullah Çallı’nin cenazesi büyük bir araç konvoyu eşliğinden Van’dan Hakkari’ye getirildi.

Kalealtı Mezarlığında toprağa verilen Çallı’nın cenaze törenine Ak Parti, CHP, MHP, HDP; DBP, HATSO, Hakkari Barosu, Hakkari merkez, ilçe ve çevre illerden gelen kanaat önderleri ile yaklaşık binlerce kişi katıldı.

Çallı yapılan dualar eşliğinde toprağa verilirken, rahmetli Hamdalluh Çallı’nın amcası eski Belediye Başkanı Şükrü Çallı ise burada kısa bir konuşma yaparak dondurucu soğukta saatlerce cenazenin gelmesini bekleyenlere teşekkür ederek haklarını helal etmelerini istedi.

Çallı ayrıca Hakkari’nin bu birlik ve beraberliğinden dolayı herkese  minnettar olduğunu ifade etti. 

Taziyenin ise merkez Kalealtı Çatallar camii'nde kabul edildiği öğrenildi. 

1-305.jpg2-274.jpg3-208.jpg4-182.jpg5-136.jpg6-101.jpg7-075.jpg8-062.jpg

oo-014.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum