Hakkari'yi susuz bırakan arıza giderildi

Hakkari'yi susuz bırakan arıza giderildi

Hakkari'de bir kısmı susuz bırakan arıza için ekipler alarmda. Gece saatlerine kadar devam eden çalışmaların ardından arıza gierildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin içme suyunun sağlandığı isale hattındaki dev borunun patlaması, kentin bir çok noktasında vatandaşı susuz bıraktı.

Hakkari'nin Yeni Mahalle Cumhuriyet İlk Okulu yakınlarında, Berçelan'dan gelen isale hattındaki dev boru patladı. Borunun patlamasıyla binlerce kişinin yaşadığı Bulak, Pehlivan, Dağgöl mahallelerinin bir kısmı susuz kaldı.

Akşam saatlerinde meydana gelen ani arızanın ardından Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon ekipleri teyakkuza geçti. Vatandaşların da hazırlıksız yakalandığı arızanın itfaiye ise talep üzerine tankerlerle su dağıttı.

Belediyenin Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünden alınan bilgiye göre arızanın giderilmesi için başlatılan çalışmanın ardından gece saatlerinde kente su verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.