Hakkari'ye iki yeni vali yardımcısı atandı!

Hakkari'ye iki yeni vali yardımcısı atandı!

Dün yayımlanan Kaymakam atama kararnamesi ile Erzurum - Çat Kaymakamı Tevfık Kumbasar ile Çankırı Yapraklı Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç Hakkari Vali Yardımcılığı görevine getirildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

14 Temmuz 2020 tarihli Kaymakam atama kararnamesi yayımlandı. Kararname ile 427 mülki idare amirinin görev yerleri değişirken, Hakkari Vali Yardımcılığı görevine Erzurum - Çat Kaymakamı Tevfık Kumbasar ile Çankırı Yapraklı Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç atandı.

Aynı kararname ile Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, Ağrı'nın Eleşkirt İlçesi kaymakamlığı görevine, Vali Yardımcısı İdris Koç ise  Giresun'un Eynesil kaymakamlığı görevine atandı. 

TEVFİK KUMBASAR KİMDİR?

1983 Rize doğumlu olup ortaöğrenimini Rize'de, Üniversite öğrenimini Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamlamıştır. 2014 yılında Rize Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başlayan Kaymakam Kumbasar, Rize Valiliğinde İl Merkez stajını, Rize Ardeşen ve Artvin Hopa ilçelerinde Refiklik stajını, Ankara'da Mülkiye Müfettişliği Refiklik stajını, Denizli Bozkurt ilçesinde vekalet stajını tamamlamıştır. İngiltere Liverpool Üniversitesinde 4 ay süreli dil eğitimi aldıktan sonra Kaymakamlık Kursunu tamamlayarak Denizli İli Babadağ İlçesine atanmıştır. Evli ve bir kız çocuk babası olan Kumbsar, İngilizce bilmektedir.

Mustafa Emre KILIÇ, 1987 yılında Niğde İli Çiftlik ilçesinin Bozköy kasabasında doğdu. 2011 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. İçişleri  Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığında da görev yapmış olan Kaymakamımız Sayın Mustafa Emre KILIÇ, Mülki İdare Amirliği Mesleğine başladıktan sonra, Edirne Valiliğinde Vilayet Stajı, Sakarya-Kaynarca ve Şanlıurfa-Viranşehir ilçelerinde Refiklik Stajını ve  İstanbul’ da Mülkiye Teftiş Stajını tamamladıktan sonra Kastamonu ili Daday ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. 

Yurtdışı stajı kapsamında İngiltere'nin Leicester üniversitesinde dört ay süreyle dil eğitimi aldıktan sonra Trabzon Düzköy Kaymakamı olarak atanan Mustafa Emre KILIÇ; 01.09.2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanı atama kararıyla Yapraklı ilçesine atandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.