Hakkarispor Diyarbakır Yolspor’u 2-1 yendi

Hakkarispor Diyarbakır Yolspor’u 2-1 yendi

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 1. Grupta mücadele eden Hakkarispor Diyarbakır Yolspor’u-2-1 yendi.

HAKARİ OBJEKTİF HABER

Merzan Mahallesi şehir stadında saat 13.00'da başlayan maçı Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı  Altuğ Kürşat Şahin, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal ve yüzlerce taraftar izledi.

Hakkarispor taraftarları Vali Toprak ve beraberindekilere üzerinde Hakkarispor yazılı atkılar hediye ederken, taraftarların Hakkarispor’un hiçbir maçını kaçırmayan  Vali Toprak’a yönelik tezahüratlar atması dikkat çekti. 

Büyük bi heyecana sahne olan Hakkarispor ile Diyarbakır Yolspor karşılaşmasının ilk yarısında  Hakkarispor 2-1'lik skorla bitirdi. 

Protokol üyelerinin tam kadro katıldığı ve yüzlerce taraftarın tribünleri doldurduğu maçın ikinci yarısında ise gol çıkmadı. Maç Hakkarispor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

m1.jpgm2.jpgm3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.