Hakkari'nin Yeni mahallesi yenileşmeyi bekliyor

Hakkari'nin Yeni mahallesi yenileşmeyi bekliyor

Hakkari Yeni mahallesinde sevilen simalarından Cumhur Keskin muhtar adaylığını ilan etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yaklaşık 23 yıldır Hakkari'nin Yeni Mahallesinde esnaf olan, genç ve dinamik muhtar adayı Cumhur Keskin (38) ile büyük değişim ve dönüşüme hazırlanıyor. Elle tutulur, gözle görülür akılcı projelerle göreve talip olan Keskin, halkımızın ayaklarına turap, gönüllerine hizmetkar olmaya adayım” dedi.

Muhtar Adayı Keskin şöyle konuştu; "Mahallemizin güzel insanları: sizler hizmetlerin en güzeline layıksınız. Biliyorum ki siz dürüst, şeffaf, sözüne sadık vaatlerini yerine getiren  yerine getirmeyeceği şeyleri vaad etmeyen vatandaşların hakkını yemeyen  yedirmeyen daima haktan ve halkından yana tavır koyan her zaman ve her ortamda kendisinden hesap sorulmasını  isteyebilecek  kadar alnı açık cesur kişilikli işinin ehli bir muhtar istiyorsunuz. Bütün bunları  bilen ve kabul eden  bir kişi olarak göreve talibim. Seçtiğiniz taktirde bende muhtarınız olarak sizlere layık olmaya çalışacağım siz değerli mahalle sakinlerimizle el ele gönül gönüle vererek  çalışmamız  gereken her kapıyı çalacak ve mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için gayret sarf edeceğiz şimdiden hepinizden Allah Razı olsun, bize ulaşmak istiyen vatandaşlarımızın 0544 558 63 57 numaralı telefonumuzdan arayabilirler' dedi. 
   

Muhtar Adayı Keskin projelerini şöyle özetledi:

1-) Mahalle sakinlerinin ulaşabileceği ihbar hattı kuracağız.

2-) Çöp Konteynerleri düzenli olarak takip edeceğiz.

3-) Mahallede bulunan her kesin taziyesi ile ilgilenecek eksikler varsa giderilmek için çalışacağız.

4-) Mahallede bulunan tüm aydınlatma direkleri ve lambaları onarılacak, yanmayan lamba bırakmayacağız.

5-) Mahallemizde gelmeyen suları ivedi bir şekilde yapılması için  çaba göstereceğiz.

6-) Muhtarlık büromuzu açacağız

REKLAM İLAN HABER İÇİN ARAYINIZ:0544 402 35 10

basliksiz-1---kopya-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum