Hakkari'nin yeni İl Emniyet müdürü kimdir?

Hakkari'nin yeni İl Emniyet müdürü kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Hakkari Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Muğla'ya atandı. Hakkari'nin yeni emniyet müdürü Atanur Aydın oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

'1973 yılında Kars ilinde dünyaya gelen İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, 1994 yılında Polis Akademisi’nden mezun olarak, Komiser Yardımcısı rütbesiyle meslek hayatına başlamıştır. 

Sırasıyla Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, Artvin İl Emniyet Müdürlüğü, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Daire Başkanlığı, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı ve Teftiş Kurulu Başkanlığında değişik birimlerde ve çeşitli rütbelerde görev yapmıştır.

19.09.2019 tarih 2019/320 sayılı kararname ile Hakkari İl Emniyet Müdürü olarak atanan İl Emniyet Müdürü, görevine başlamış olup evli ve iki çocuk babasıdır.

1-20190926144513.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum