Hakkari'nin Park hasreti sona eriyor

Hakkari'nin Park hasreti sona eriyor

2017 Hakkari dönüşüm programı kapsamında Hakkari’ye kalıcı hizmetler kazandırmak için çalışan Hakkari Belediyesi şehrin değişik noktalarına parklar inşa edecek.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

 Bir taraftan şehrin altyapısını ihya ve imar etmek için çalışan Hakkari Belediyesi bir taraftan da şehrin önemli sorunlarından olan sosyal yaşam alanı yokluğunun giderilmesi için çalışıyor. Bu kapsamda Hakkari Belediyesi Medrese, Bulak ve Biçer Mahallerinde, içerisinde birbirinden farklı çocuk oyun gruplarının, spor kompleksinin, kamelyaların, oturma banklarının ve peyzaj çalışmalarının
yer aldığı modern altı (4) adet park ve yeşil alan yapacak. Ayrıca şehrin mevcut Valilik Parkı, yeni
peyzaj düzenlemeleri ve çocuk oyun alanları ile düzenlenecek.

EPCİM: “MODERN PARK VE YEŞİL ALAN PROJELERİ HAZIRLADIK”

Projeleri hazırlanan ve inşaatına başlanılması için gün sayılan parkların alan incelemelerinde bulunup, teknik personellerden bilgi alan Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM, burada bir açıklamada bulundu.

Belediye Başkan vekili Epcim; “Hakkari’de altyapı sorunlarını tamamlama aşmasındayız,
bugünlerde yollarımızı asfaltlamaya başlıyoruz. Burada bir şehri yeniden ihya ve imar ederken,
sorunlar sadece yol ve suyla bitmiyor, şehirde vatandaşımızın sosyal yaşam alanı ve yeşil alanlar yok. Belediyelerin önemli hizmetlerinden biride sosyal Belediye olmaktır. Burada yaşanan bu eksikliğin giderilmesi için 2017 Hakkari Dönüşüm Programımızın içerisine her yaştan vatandaşımızın
faydalanabileceği modern park ve yeşil alan projelerini kattık. Bugün projeleri hazırlanan park ve yeşil
alanlarımızın alan incelemelerinde bulunduk. İnşallah Temmuz ayı içerisinde parklarımızın yapımına
başlıyoruz” şeklinde konuştu.

unnamed-(1)-104.jpgunnamed-(2)-082.jpgunnamed-063.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum