Hakkari'nin ilk peyzaj şirketi açıldı

Hakkari'nin ilk peyzaj şirketi açıldı

İstanbul Üniversitesi Peyzaj ve Tarım Alanları Sulama Teknolojileri mezunu Hakkarili Sadettin Besi peyzaj ve çevre düzenleme sektöründe faaliyet gösterecek olan Besi Peyzaj ve Sulama Tasarım şirketini açtı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj ve Tarım Alanları Sulama Teknolojileri Bölümünden, mezun Hakkarili Peyzaj ve Park Bahçe Tasarımcısı Sadettin Besi kentin ilk peyzaj ve tasarım şirketini açtı.

Kayacan Caddesi Hacı Sait Camiisi Besi Elektrik bitişiğinde faaliyete geçen Besi Peyzaj ve Tasarım şirketi Hakkarinin modern bir kent görünümüne kavuşması için iddialı görünüyor.

Besi Peyzaj ve Sulama Tasarım şirketinin kurucusu Sadettin Besi Hakkari'nin modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yeşil alan, park ve bahçelerin önemli rol oynadığını belirtti.

Hakkari'nin daha iyi bir görünüme kavuşması için çalışacaklarını anlatan Besi, ''Bu konuda başta Belediyemiz ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğümüz olmak üzere bütün devlet kurumlarıyla temasa geçip ortak projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz. Kentimizin daha estetik ve modern bir görünüm kazanması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Hakkari'nin uzun yıllardır ihmal edilmiş yeşil alan sorununa çözüm üretecek iddialı projelere imza atmak istiyoruz. Hakkarililerin rahat bir nefes almasını sağlayacak olan park ve bahçelerin günün koşullarına uygun bir şekilde dizayn edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Umarım bu konuda bütün devlet kurumlarımızla beraber güzel işler başarabileceğiz. Tarım alanlarının profesyonel sulama sistemleri kullanılarak daha elverişli hale gelmesini sağlamak amacıyla kırsal alanda çalışmalarımz da mevcuttur. Çiftçilerimiz isterlerse bu konuda gerekli desteği vermeye hazırız" şeklinde konuştu.

p1-003.jpgp2-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.