Hakkari'nin ilk oto ekspertizi Yüksekova’da açıldı

Hakkari'nin ilk oto ekspertizi Yüksekova’da açıldı

2. el araç alırken dertlerini değil de sadece aracı mı satın almak istiyorsunuz? Getirin aracınıza bakalım kafanız rahat etsin... Bunun için Van'a gitmek yerine Dynobil Oto Ekspertiz Yüksekova Ana bayii sizi bekliyor.

HAKKARİ OBJRKTİF HABER 

Yüksekovalı girişimciler Emrah korkmaz, Salih Korkmaz  ile Bahattin Polat Hakkari ve ilçelerinde ikinci el araç alım satımı yapacakların ayağına oto ekspertiz hizmetini getirdi.  

Yüksekova - Van yolu üzerindeki Akalın Mezarlığı yanı Fıratpen bitişiğinde faaliyet gösteren Dynobil Ekspertiz Hakkari ve ilçelerinde aracının ekspertizini yapmak isteyenlere hizmet veriyor. 

Yüksekova Dynobil Oto Ekspertiz İle 2. elde risk almaya son veriyor.

Araçlarınızın, motor gücü ölçümü, tork ölçümü, tekerlek gücü ölçümü, yol similasyonu, takometre ölçümü, fren ve el freni test sistemi, süspansiyon test sistemi, yanal yayma test sistemi, boya analiz test sistemi, elektronik donanım kontrolleri, otomatik şanzıman, manuel şanzıman kontrolü, 0-100 KM arası hızlanma ölçümü için güvenilir ekspertiz noktası olan Dynobil’e uğrayın. 

Yüksekovalı girişimciler, “Araç sahipleri kendi bilgileri ve tecrübelerine ayrıca satıcının beyanına dayanarak almış oldukları araçlarında sonradan ortaya çıkan masraflar ile mağdur olmaktadırlar. Özellikle boya ve kaporta da tespit edilen hasarlar araç değerinde büyük kayba yol açmaktadır. Bu mağduriyetin yaşanmaması için Dynobil Ekspertiz Merkezini tamamen bağımsız ve tarafsız, uzman kişilerden oluşmuş, uluslararası kalite standartlarında 2. el araç piyasasına hizmet vermek için kurduk” dediler. 

Hakkari bölgesindeki araç sahiplerini ekspertiz hizmeti için Van’a gitmekten kurtardıklarını belirten girişimciler, “Bu hem maddi hem de zaman olarak büyük bir külfetti. Biz Hakkari, Yüksekova, Çukurca ve Şemdinli’deki vatandaşları bu külfetten kurtarmak için güvenilir bir ekspertiz noktası kurduk. Dışarda olup ta Hakkari bölgesinde araç alacak olanlara da kolaylık sağlıyoruz. Alım satımı yapılacak olan araçların muayene raporlarını anında iletiyoruz” dediler. 

İLETİŞİM: 0543 686 02 06- 05355436721 -05531802945

Adres: Van yolu üzeri Akalı Mezarlığı yanı Fıratpen bitişiği Yüksekova 

1-163.jpg239f56cd-a327-4fc3-a60b-b6ac58d748eb.jpg

e1.jpge3.jpge2.jpg

e4.jpge7.jpge8.jpge9.jpg

e5.jpge6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.