Hakkari’nin ilk lojistik firması kuruldu!

Hakkari’nin ilk lojistik firması kuruldu!

Hakkarili İş Adamı İsmail Demir’in girişimi ile Türkiye'nin her yerine, her türlü mal ve ürünü güvenli bir şekilde uygun fiyata transfer edecek olan Cole Lojistik firması faaliyetlerine başladı.  

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin lojistik alanında faaliyet gösteren ilk ve tek firması Cole Lojistik İstanbul’da kuruldu. Hakkarili İş Adamı İsmail Demir’in kurduğu firmanın Van Bölge temsilciliği de açılırken, firma bünyesinde Hakkari ve ilçeleri başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden de bayilik başvurusu alınıyor. 

Cole Lojistik müşterilerinin adreslerinden teslim aldığı ürünleri, Türkiye'nin 81 ilinde, 957 ilçesindeki alıcıların adreslerine hızlı ve güvenli bir şekilde teslim edecek.

Cole Lojistik ve çalıştığı çözüm ortaklarının hepsi karayolu taşıma kanununun gerektirdiği yetki belgelerine sahip, yüksek kaliteli taşımacılık, mükemmel zamanlama ve ürünleriniz en kısa zamanda teslim alıp, yine en kısa zamanda son noktaya iletiyor.

Ürünleriniz Cole Lojistik tarafından teslim alınıp, son adresine ulaşıncaya kadar özel sigorta güvencesi altındadır.
Hakkari’ye yatırımın yapılamamasının önündeki en önemli engelin ulaşım sorunu olduğunu belirten Cole Lojistik firmasının kurucusu İsmail Demir, bu sorunu uygun maliyetli çözüm seçenekleri ile ortadan kaldırmayı planladıklarını söyledi. 

Demir, Hakkari'de üretilen her türlü mal ve ürünü hem Türkiye'deki hem de uluslararası piyasaya ulaştıracaklarını belirterek, “Şuanda mevcut kargo firmaları ürünleri yüksek maliyet ile taşıyorlar. Bir kolinin ortalama taşıma maliyeti 25 30 TL iken Cole Lojistik aynı kolileri 3 buçuk liraya taşıyacak Yani ulaşım maliyeti on kat daha ucuz üstelik maksimum 4 gün içinde teslim edeceğiz. Batı illerindeki giyim firmaları yada diğer firmalar Hakkari’ye göndereceği bir ürün veya mal için esnafı 10 – 15 gün bekletirken biz daha uygun maliyet ile maksimum 4 gün içinde teslimatımızı yapacağız. Van bölgesi ile çevre il ve ilçelerde bayilik başvurularını almaya başladık dedi.

İLETİŞİM: GSM: 0552 270 60 65

1-20200606082044.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum