Hakkari'nin düşman işgalinden kurtuluş töreni

Hakkari'nin düşman işgalinden kurtuluş töreni

Hakkari'nin Düşman İşgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü törenler ile kutlandı. Kutlamalara Hakkari Valisi İdris Akbıyık ile Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman katıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü Valilik binası önünde düzenlenen tören ile kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenklerin bırakılmasıyla başlayan törene, Hakkari Vali İdris Akbıyık, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Belediye Başkanı Cihan Karaman, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Ahmet Aşık, vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Durankaya Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci, sivil toplum kuruluşları ile siyasi partilerin temsilcileri, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler de katıldı.

Kar yağışı altında devam eden törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okundu. 

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapılıp şiirlerin okunduğu tören, halk oyunları ekibinin gösterisi ile son buldu.

1-20190422122225.jpg2-20190422122225.jpg4-627.jpg5-437.jpg

3-808.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum