Hakkari'nin Doğanca Köyünde anız yangını!

Hakkari'nin Doğanca Köyünde anız yangını!

Hakkari Merkeze bağlı Ördekli köyünün Doğanca mezrasında anız yangını çıtı. Yangın Hakkari Belediyesi İtfaiyesi, İl Özel İdaresi ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin 4 saatlik çalışmaları sonrasında kontrol altına aldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Alınan bilgilere göre bugün öğle saatlerinde Hakkari merkeze bağlı Ördekli Köyünün Doğanca mezrasında anız yangını çıktı. Köy sakinlerinin haber vermesi ile birlikte Hakkari Orman İşletme Müdürlüğü, Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekipleri ile Hakkari Belediyesi  İtfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi.

Yangın ekiplerin 4 saat süren çalışmalarının sonunda kontrol altına alındı.

Hakkari Belediyesi Eş başkan vekilleri Zeynep Kaya, Emin Ertuş ve İl Genel Meclisi Eşbaşkanı Nazmi Cuşkun yangın söndürme çalışmalarını yerinde inceleyip, köylülere geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

d1-009.jpgd2-008.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.