Bağlar mahallesi 25 yıl sonra asfalta kavuşuyor

Bağlar mahallesi 25 yıl sonra asfalta kavuşuyor

Hakkari Belediyesi Bağlar Mahallesi için başlattığı asfalt çalışmalarının yanı sıra kent genelinde üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yıllardır yol sorunu çözülmeyen Bağlar Mahallesi için harekete geçen Hakkari Belediyesi mahalle yollarının asfaltlanması için zemin etüdü, reglaj ve dolgu çalışmaları yapıyor.  Bu çalışmaların ardından Belediye mahalle yollarını asfaltlayacak.

Öte yandan kent genelinde üst yapı çalışmaları yapan Belediye, Gazi Mahallesi Gültekinler Semtinde imar yolunu açarak Mahalle sakinlerinin yıllardır yaşadığı yol sorununu giderdi.

Yapılan Çalışmaları Belediye Eşbaşkan Vekili Ramazan Çetin, Eşbaşkan Yardımcısı Mikail Erdal ve Meclis Üyeleri yerinde denetleyip incelemelerde bulundu.

57a0b860-33f5-4c50-b47c-38a7476a7167.jpg2-20190626152712.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum