Hakkarim Dergisinin ilk sayısı çıktı

Hakkarim Dergisinin ilk sayısı çıktı

Hakkarili gazeteci ve araştırmacı Mimar Kaya tarafından hazırlanan “Hakkarim” dergisinin ilk sayısı çıktı. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili deneyimli gazeteci ve araştırmacı Mimar Kaya tarafından hazırlanan “Hakkarim” adlı aylık kültür, sanat ve yaşam dergisi basın mensuplarına bir cafede tanıtıldı.  

Derginin imtiyaz sahibi Mimar Kaya, Derginin Sümbülün zirvesinden, Cilo Sat dağlarına, Zap suyunun coşkulu akışından, Zap Kanyonuna, Meydan Medresesinden, Şemdinli Kayme Sarayına, Yüksekova’dan Dereciğe, Şemdinli’den Çukurca’ya, Berçelan’dan Feraşin yaylasına kısacası her yerde olacağız" dedi. 

Kaya,” Hakkarim adlı aylık kültür, sanat ve yaşam dergisinin ilk sayısını çıkarmanın mutluluğu içerisindeyim. Amacım güzel kentimizin makus tarihini ve kültürünü gün yüzüne çıkarmaktır. Çünkü Hakkari, Hakkarililer için bir sevdadır, bir özlemdir. Özellikle İl dışında yaşayan gurbetçilerimiz buraları çok merak ediyor. Sesimizi tüm halımıza duyurarak kentin gizemli bilgilerini sunmaya çalışacağız. Allah bizleri siz okuyucularımıza, eş, dost ve camiamıza mahcup etmesin” diye konuştu.

1-20191107084351.jpg2-20191107084351.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum