Hakkarililerden Ekrem İmamoğlu'na ziyaret

Hakkarililerden Ekrem İmamoğlu'na ziyaret

Hakkari Dernekler Federasyonu (HAKFED) Başkanı İsmail Demir yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Demir ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Emirgan Beyazköşk'teki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Hakkari sivil toplum örgütlerinin İstanbul'daki çalışmaları ve projelerinin ele alındığı öğrenildi. 

Ziyarette, Hakkari Kültürünün tanıtmak amacıyla İstanbul'da Hakkari tanıtım günleri ve Hakkarilier gecesi gibi etkinliklerin düzenlenmesinin planlandığı belirtildi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Hakkari Dernekler Federasyonu üyeleri ile hatıra fotoğrafı çekti. 

e2-002.jpge3-002.jpg

e1-002.jpg

e4-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum