Hakkarili yazar Yetişmez'in ikinci kitabı çıktı

Hakkarili yazar Yetişmez'in ikinci kitabı çıktı

Antalya’da ikamet eden Hakkarili 24 yaşındaki Burak Yetişmez’in “Tanrısal Arınma” adlı kitabı çıktı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Akdeniz Üniversitesi Felsefe Bölümünde yüksek lisansa başlayan ve Yetişmez ailesinin 4’ncü çocuğu olan Hakkarili Burak Yetişmez, 2019 yılının Mayıs ayında yazdığı 70 sayfalık “Beni beraber öldürdük” adlı kitabının ardından ikinci kitabı olan“Tanrısal Arınma” da çıktı.

Kitap yazarı Yetişmez, hayata hep olumlu tarafından bakmak kolay fakat kitapta da görüneceği gibi hayatta acı her şeyin gerçek olduğunu düşünmekteyim dedi.

Yetişmez,” Hayatımızda hepimiz iyi kötü şeyler yaşamaktadır iyilerden bahsetmek kolaydır peki ya kötü şeyleri yazmak? İlk kitapta bir hikaye vardı ve bu hikayeyi tam olarak vermeyi tercih etmiştim. Evet bu kitapta da bir hikaye var fakat bu kez hikayenin kendisini değil hikayenin bizlere bıraktığı izleri göreceksiniz.

Bir kişinin çocukluğunda hiç hatırlamadığı travmaların, seçimlerimizde ne kadar etkili olduğunda kitabın adında da anlaşılacağı üzere Arınmaya çalışırken fark ettim ve her bir okuyucuya da bu bilincin yerleşmesini bekliyorum.

İkinci kitabın çıkartılmasının heyecanını yaşamaktayım. İlk kitaptan farklı bir kitap okuyucu beklemekte. Yazımı 6 gün süren Tanrısal Arınma isimli kitabımı 151 sayfa olup "deneme" tarzında okuyucunun beğenisine sunulmuştur.  Kitap internet üzeri veya kitap yurdu üzerinde temin edilebilir” dedi.

yetismezz.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum