Hakkarili ücretli öğretmen asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı

Hakkarili ücretli öğretmen asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı

Hakkari’nin Gupsi mevkiinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan 401 konutun inşaatında çalışan ücretli öğretmen Yunus Güldal, asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Olay sabah saatlerinde Hakkari’nin Otluca Köyü yolu üzerinde bulunan Gupsi mevkisinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 401 konutun inşaat çalışmalarında meydana geldi.

İddiaya göre, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) mezunu olan Yunus Güldal (29) dengesini kaybederek 3’ncü kattaki asansör boşluğundan düştü. Ağır yaralanan Güldal, ambulansla Hakkari Devlet Hastanesine kaldırıldı. 112 Acil Servisinde kontrol altına alınan Güldal, daha sonra yoğun bakım servisine alındı.

Ücretli öğretmenlik yapan Güldal’ın korona virüs nedeniyle atanamadığı ve ailesinin geçimini sağlamak için inşaatta çalıştığı öğrenildi.

hakkarili-ucretli-ogretmen-asansor-bosluguna-duserek-agir-yaralandi-1604091819.jpg

basliksiz-1-063.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
26 Yorum