Hakkarili tiyatrocu Ertunç'un mutlu günü

Hakkarili tiyatrocu Ertunç'un mutlu günü

Hakkari Genç Gönüllüler Tiyatro Topluluğu’nun sevilen tiyatro oyuncusu Rauf Ertunç ile İzmirli Avukat Mihriye Yelvi Doğan görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili tiyatro oyuncusu Rauf Ertunç ile İzmirli Avukat Mihriye Yelvi Doğan görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdiler. 

Barış Armut’un sağdıçlığını yaptığı düğün Halife Derviş Mahallesi’nde bulunan İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinde yapıldı. 

Düğün törenine, Ertunç’un Hakkari’deki akrabaları ile Doğan’ın İzmir ve İstanbul’dan gelen yakınları ile çok sayıda davetli atıldı. 

Davetliler yöresel elbiseleri ile Kürtçe müzikler eşliğinde halay çekerken, misafirler büyük kuyruklar oluşturarak damadı ve gelini tebrik edip hediyelerini verdiler. 

Sağdıç Barış Armut, başta İzmir ve İstanbul’dan gelerek bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

1-184.jpg2-163.jpg3-119.jpg4-101.jpg

5-064.jpg6-054.jpg7-039.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.