Hakkarili sporcular, madalya sıralamasında Türkiye birincisi oldu

Hakkarili sporcular, madalya sıralamasında Türkiye birincisi oldu

Hakkarili sporcular, Erzurum’da yapılan Kayaklı Koşu K2 ve Minikler Ligi 2. Ayak yarışmalarında 4. birincilik, 4. ikincilik ve 4. üçüncülük madalyası alarak, madalya sırasında Türkiye birincisi oldu.

Hakkarili sporcular, Erzurum'da yapılan Kayaklı Koşu K2 ve Minikler Ligi 2. Ayak yarışmalarında 4. birincilik, 4. ikincilik ve 4. üçüncülük madalyası alarak, madalya sırasında Türkiye birincisi oldu.

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, bu sezon aldıkları madalya sayısının 60 olduğunu ifade ettiler. Yetkililer; Kayaklı Koşu K2 ve Minikler Ligi 2. Ayak yarışmalarında ise Hakkari 12, Ağrı 9, Muş 8, Bitlis 6, Bolu 6, Samsun 2, Kars 3, Kastamonu 2, Erzurum 2, Sivas 1, Ankara 2, Niğde 1 ve Ardahan 1 madalya kazandığını kaydettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum