Hakkarili Şiyar Ümit İstanbul'da kazada hayatını kaybetti

Hakkarili Şiyar Ümit İstanbul'da kazada hayatını kaybetti

Hakkarili Genç Mimar Şiyar Ümit İstanbul'da meydana gelen kazada yaralılara yardım ederken başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. 33 yaşındaki Ümit'in cenazesi Hakkari'de son yolculuğuna uğurlanacak.

HAKKARİ OBJEKTFİ HABER

Edinilen bilgiye göre kaza akşam saatlerinde İstanbul'un Bahçehir ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana geldi.

Yaşanan trafik kazası sonrası yaralılara müdahale etmeye çalışan Hakkarili Mimar Şiyar Ümit kaza bölgesinde farklı bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Ümit'in de aralarında bulunduğu 7 yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Evli ve 1 kız çocuğu babası olan Genç Mühendis Şiyar Ümit'in cenazesi yapılacak otopsi işlemlerinin ardından Hakkari'ye getirilerek son yolculuğuna uğurlanacak. 

Kaza, traflk kazası - Sputnik Türkiye, 1920, 15.09.2021

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
14 Yorum