Hakkarili Serhat Tuğan annesini ziyaret etti

Hakkarili Serhat Tuğan annesini ziyaret etti

Adalet Bakanlığı, 27 yıldır cezaevinde bulunan Hakkarili Serhat Tuğan’a tedavi gören ağır hasta annesi ile görüşme izni verdi. Bugün kente getirilen Tuğan 3 saatlik görüşmenin ardından cezaevine geri götürüldü.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

27 yıldır hapiste olan Hakkarili Serhat Tuğan’ın annesi Semiha Tuğan 15 gündür Hakkari Devlet Hastanesi Kardiyoloji servisinde tedavi görüyor. 

Serhat Tuğan, 2 haftayı aşkın bir süredir tedavi gören  ağır hasta annesi Semiha Tuğan ile vedalaşma hakkı olduğunu ifade edip Adalet Bakanlığına başvuru yaptı. 

Adalet Bakanlığı Serhat’ın bu isteğini önce olumsuz karşıladı, ancak Tuğan’ın sosyal medya hesabından başlatılan kampanya sonrası bakanlık geri adım attı ve Tuğan'a annesini ziyaret etme izni verdi. 

Bakanlığın izin vermesinin ardından Van Yüksek Güvenlikli cezaevinde bulunan Tuğan bugün yoğun güvenlik önlemleri arasında Hakkari’ye getirildi. 

3 saatli aşkın bir süre Devlet Hastanesi Kardiyoloji Servisi’nde yatan annesi ile görüştürülen Tuğan tekrar yoğun güvenlik önlemleri arasında Van’a geri görüldü. 

Tuğan hastane önünde bekleyen yakınlarına el sallayarak 'Allaha ısmarladık' şeklinde seslendi.

Serhat Tuğan’ın ailesi ziyaretin gerçekleşmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti. 

2-547.jpg3-452.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum