Hakkarili Sanatçı Fikret Kaval’ın “Birîna Dilê Min” Klibi Yayınlandı

Hakkarili Sanatçı Fikret Kaval’ın “Birîna Dilê Min” Klibi Yayınlandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili sanatçı Fikret Kaval’ın “Birîna Dilê Min” adlı yeni klibi yayınlandı. Kaval,“ 3 yıl önce Hakkari’yi temsilen “O Ses Türkiye” yarışmasına katılmış 'Yanımda Sen Olmayınca' şarkısını seslendirerek Sibel Can'ı döndürmeyi başarmıştı.
 
Sözü ve bestesi Fikret Kaval’a, müziği ise Azad Doğan Kaya’ya ait “Birîna Dilê Min” isimli klip Youtube hesabı üzerinden yayınladı. 
 
Van Edremit’te çekimleri yapılan ve yayınlandığı saatten itibaren yoğun ilgi gören klibin çekimleri Hayrullah Elmas tarafından çekilirken sponsorluğunu ise İş İnsanı Cahit Kaya üstlendi. 
 
Klibi hakkında açıklamada bulunan Sanatçı Fikret Kaval,” Korona Virüs salgınıyla birçok sektörün yara aldığını anımsatarak, bu salgının en büyük mağdurunun da müzik sektörünün olduğunu" söyledi. Salgın günlerini fırsata çevirerek beste yazmaya ağırlık verdiğini ifade eden Kaval,” Bu güne kadar bir çok single çalışmam oldu.
 
İçinde bulunduğumuz bu salgın sürecinde söz ve bestesi  bana ait olan “Birîna Dilê Min” klibinin çalışmalarını yaptık. Akustik ve slow tarzlı klibimi Youtube hesabım üzerinden paylaştım. Eserimi değerli dinleyicilerimin takdirine bırakıyorum. Bu klipte emeği geçen tüm dostlarıma da teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Fikret Kaval, 2008 yılında 12 parçalık "Navîn" adlı labümüyle müzik piyasasında çıtasını yükseltmişti. Albümün içinde "Belkî Bimrim Xerîbîyê" adlı parça dinleyicileri tarafından yoğun ilgi görmüştü. “Yaklaşık 3 yıl önce Hakkari’yi temsilen “O Ses Türkiye” yarışmasına katılmış 'Yanımda Sen Olmayınca' şarkısını seslendirmiş ve Sibel Can'ı döndürmeyi başararak takımına dahil olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.