Hakkarili Ören ve Öztunç Biathlon Dünya Şampiyonasına katılıyor!

Hakkarili Ören ve Öztunç Biathlon Dünya Şampiyonasına katılıyor!

Hakkarili Milli Takım Antrenörü Bayram Ören ve Kayakçı Zana Öztunç İtalya’da düzenlenen Kayak Biathlon Dünya Şampiyonasına katılacak.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

10-22 Şubat 2020 tarihleri arasında İtalya’nın Anthloz kentinde düzenlenecek olan kış sporlarının en büyük organizasyonlarından Kayak Biathlon Dünya Şampiyonası’na Hakkari Yüksekovalı A Milli Takım Antrenörü Bayram Ören ve Yüksekovalı kayakçı Zana Öztunç’un da bulunduğu 5 kişilik kafile katılacak.

Bayram Ören’in Antrenörlüğünü yaptığı A Milli Takım son 3 ayda Norveç, İtalya, Avusturya ve Slovakya’da yapılan Uluslararası müsabakaları başarılı bir şekilde tamamlayarak Dünya Şampiyonası barajını geçerek Şampiyonaya katılmaya hak kazandı.

10-22 Şubat 2020 tarihleri arasında İtalya/Anthloz’da yapılan ve Kış Sporlarında en büyük organizasyonlarının başında gelen, Kayak Biathlon Dünya Şampiyonasına Hakkârili  A milli Takım Antrenörü Bayram Ören  ve  Milli Sporcu Zana ÖZTUNÇ’un bulunduğu 5 kişilik kafile katılım sağlıyor.

Hakkari Gençlik Spor İl Müdürlüğü, İtalya'da düzenlenen ve yaklaşık 150 bin kişinin izleyeceği Dünya Şampiyonasının yüzlerce ülkede televizyondan canlı olarak yayınlanacağı hatırlatıldı.

Zana Öztunç'un daha önce dünya şampiyonasında dördüncülük ve sekizincilik başarısı elde ettiği anımsatılan açıklamada, Öztunç'un Türkiye’nin en iyi  Kayak-Biathlon Sporcusu olduğu belirtildi. 

Açıklamada şampiyonanın favori sporcularından Zana Öztunç ve Milli takıma başarılar dilendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.