Hakkarili öğrenciler İstanbul’dan mutlu döndü

Hakkarili öğrenciler İstanbul’dan mutlu döndü

İlim Yayma Cemiyeti Hakkari Şubesi öncülüğünde İstanbul turuna çıkan 40 öğrenci kente geri döndü.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de faaliyete başladığı günden beri öğrencilere yönelik farklı etkinliklere imza atan İlim Yayma Cemiyeti  dördüncüsünü düzenlediği gezi ile 40 öğrenciyi İstanbul gezisine götürdü 

İlim Yayma Cemiyeti Hakkari Şube Başkanı Ramazan Özdemir ve rehber öğretmenlerle birlikte 40 öğrenci 8 Şubat'ta yola çıkıp 12 Şubat tarihinde Hakkari'ye geri döndüler.

İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini ilk kez gezip görme imkanı bulan öğrenciler, gezi boyunca, Sultan Ahmet Camisi, Ayasofya, Topkapı Müzesi, Çamlıca Tepesi, Minyatür, Panaroma İstanbul 1453, Eminönü ve Üsküdar'daki tairihi ve turistik yerleri gezdikten sonra son olarak Boğaz turuna çıktılar. 

Öğrenciler 5 gün boyunca İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezip görme imkanı sunan İlim Yayma Cemiyeti Hakkari Şube Başkanı Ramazan Özdemir ve rehber öğretmenlerine teşekkür ettiler. 

İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Ramazan Özdemir ise faaliyete desteği olan başta Hakkari Valisi İdris Akbıyık ve Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ömer Pakiş ile geziye destek veren tüm kurum yetkilileri ve şahıslara teşekkür etti.

1-995.jpg2-905.jpg

img-20190209-wa0007.jpg

img-20190209-wa0010.jpgimg-20190209-wa0012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum