Hakkarili Minik Mahir yardım eli bekliyor

Hakkarili Minik Mahir yardım eli bekliyor

Hakkâri’de doğuştan bir bacağı diğerinden kısa olan 2 buçuk yaşındaki Mahir Erdal akranları gibi oynayamıyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/ÖZEL

Hakkâri’nin Bağlar mahallesinde yaşayan İsa ve Saniye Erdal 6 çocuğundan birisi olan 2 buçuk yaşındaki Mahir Erdal bir bacağı diğerinden kısa olduğu için yürüme zorluğu yaşıyor. 6 kardeşiyle birlikte yaşayan Mahir Erdal Adana Kemik Hastanesi'nde tedavi edilmesi gerekiyor. Maddi durumları iyi olmadığı için minik Mahir Adana’ya gidemiyor. Boyu uzadıkça bir bacağı da diğerinden daha fazla uzayan Mahir, yürüme ve oturma sorunu yaşıyor. Yaşıtları gibi yürüyemeyen Mahir Erdal’ın Annesi çocuğunun ameliyat olması gerektiğini belirterek yetkililerden yardım istedi.

Çocuğunun bir ayağı doğuştan beri diğerinden kısa olduğunu belirten Anne Saniye Erdal, Ameliyat olması için devlet ve hayırsever iş adamlarından yardım bekliyorum’ dedi.


Erdal; ‘Benim çocuğumun ayağı doğuştan diğerinden küçük. 2019 yılında Adana’ya doktora götürdük. Bize 2 buçuk yaşına kadar giyebilecek özel bir ayakkabı verdiler. Şuan 2 buçuk yaşına geldi. Doktor bize Ameliyat olması gerektiğini söyledi. Ayağında iki kemik yok. 6 ameliyat olması gerekir her ameliyat için 15 bin tl gerekiyor. Ama bizim durumumuz yok eşim çalışmıyor. Zor durumdayız. Kendimiz için bir şey istemiyoruz. Çocuğumuz için istiyoruz. Akşamları uyumuyor hep ağlıyor. Biz 15 ocakta hastaneye götüreceğiz ama ne yapacağımızı bilmiyoruz. Gerek devlet yetkililerden gerekse hayırseverden yardım bekliyoruz’

AİLE İLETİŞİM NUMARASI: 0552 503 96 47

9-185.jpg5-789.jpg4-20210110011309.jpg2-20210110011308.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum