Hakkarili minik Heval yaşam savaşını kaybetti

Hakkarili minik Heval yaşam savaşını kaybetti

Nefes borusuna fasulye tanesi kaçan ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaşı Tıp Merkezine sevk edilen 2 buçuk yaşındaki Heval Temeş yaşam savaşını kaybetti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Sümbül Mahallesi'nde yaşayan İsa ve Şahide Temeş çiftinin çocukları 2 buçuk yaşındaki Heval Temeş  18 Haziran'da evlerinin mutfağında yuttuğu fasulye tanesi nefes borusuna kaçmıştı. 

Nefes almadığını fark eden ailesi Heval'i ilk etapta Hakkari Devlet Hastanesi Acil serisine kaldırmış, burada yapılan ilk müdahalenin ardından minik Heval, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'ne sevk edilmişti. 

Doktorlar nefes borusuna kaçan fasulye tanesini başarılı bir ameliyatla çıkartmış, Minik Heval beynine oksijen gitmediği için yaklaşık 3 aydır cihaza bağlı olarak yaşam savaşını veriyordu.

Minik Heval akşam saatlerinde yaşam savaşını kaybetti.

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle taziye kurulmayacak

Taziye İletişim: İsa Temeş: Babası: 0531 923 72 91

İsmet Temeş Amcası : 0505 830 72 52

1-20200920195754.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum