Hakkarili Kadınlar EMİT fuarında!

Hakkarili Kadınlar EMİT fuarında!

Hakkarili Kadın Girişimciler Derneği İstanbul'da düzenlenen 23. Uluslararası EMİT Turizm Fuarı'na katıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye’nin en büyük turizm fuarı olan 23. Uluslararası EMİT Turizm Fuarı'na bu yıl Hakkarili Kadın Girişimciler Derneği de katıldı. 

Hakkâri Kadın Girişimciler Derneği ve Tobb Hakkâri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin, Hakkari’yi İstanbul’da düzenlenecek olan fuarda en güzel şekilde temsil ederek tanıtacaklarını söyledi. 

Keskin, Hakkâri Kadın Girişimciler Derneği olarak ilk defa katılacakları EMİT fuarına kadın üyelerin kendi emekleri ile hazırladıkları ürünler değer katarak hazırlandıklarını söyledi. 

Fuarda, dernek projesi olan ve 50 kursiyerin Hakkari’ye ait yöresel objelerin basıldığını ve bu sayede Hakkâri’nin tanıtımına katkı sağlamayı amaçladıklarını sözlerine ekledi. 
1-971.jpg2-880.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.