Hakkarili İşadamı Karahanlı'dan 100 bin TL bağış!

Hakkarili İşadamı Karahanlı'dan 100 bin TL bağış!

Hakkarili duyarlı işadamı Aytekin Karahanlı Cumhurbaşkanı nezdinde başlatılan Koronavirüs (Kovit-19) “Biz bize yeteriz” kampanyasına 100 bin TL bağışla destek verdi. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Cumhurbaşkanı “Biz bize Yeteriz” kampanyasına iş adamı Aytekin Karahanlı’da “Biz bize yeteriz’ dedi ve Halk Bankası Hakkari Şubesine giderek  ve 100 bin TL bağışta bulundu.

İşadamı Karahanlı,”Dünyamız, son yüzyılın gördüğü en tehlikeli ve küresel ölçekte ağır sonuçlar doğuran bir salgının pençesindedir. Bugün, bütün dünyanın bu salgınla baş edebilmek için her zamankinden fazla kenetlenmesi ve dayanışma içinde olması gereken bir zamandır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın, küresel bir felaketin etkisini ülkemizde ekonomik açıdan hafifletebilmek amacıyla “Biz Bize Yeteriz Türkiye” adıyla bir kampanya başlatmış ve tüm yurttaşlarımızı dayanışmaya çağırmıştır.

Zor durumda kalmış insanımızın ihtiyacına bir nebze derman olabilmek amacıyla bu kampanyaya katılmayı yurttaşlık görevi olarak değerlendiriyorum.

Dilerim bu küresel felaket kısa zamanda son bulur ve bütün insanlık gereken dersleri çıkararak birlik ve huzur içinde yoluna devam eder” dedi. SURES A.Ş VE ŞİRKETLER GRUBU ADINA -AYTEKİN KARAHANLı"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.