Hakkarili İş adamı Er'den Bayburt Valisi'ne ziyaret!

Hakkarili İş adamı Er'den Bayburt Valisi'ne ziyaret!

İş Adamı Abdurrahman Er, Hakkari'nin eski valisi, Ali Hamza Pehlivan'ı Bayburt Valiliğindeki makamında ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

 İş adamı Abdurrahman Er ve 25. Dönem Ak Parti Hakkari milletvekili aday adayı Adem Gemici, Yaklaşık 11 yıl önce Hakkari Vali Yardımcısı olan ve ayrıca bir çok ilde vali yardımcılığı Kaymakamlık görevlerini yürüten Ali Hamza Pehlivan’ı Bayburt Valiliğindeki makamında nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Memleketine yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettiren İşadamı Abdurrahman Er ile bir süre görüşen Vali Pehlivan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, nazik ziyareti için İş adamı Er ve Gemici'ye teşekkür ederek Hakkari'nin her zaman yeri farklı olduğunu dile getirdi.

İş adamı Abdurrahman Er ise; Bayburt Valimiz sayın Ali Hamza Pehlivan’ın Hakkari halkının her zaman gönlünde ayrı ayrı yerleri olduğunu ve asla unutmadıklarını tüm Hakkari halkına kucak dolu selamları ilettiklerini söyledi.2-796.jpg3-633.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum