Hakkarili hasta ameliyatı için yardım eli bekliyor!

Hakkarili hasta ameliyatı için yardım eli bekliyor!

Hakkari’de aylık 300 TL’ye kapıcılık yaparak geçimini sağlayan Arif Temel (49), prostat ameliyatı olabilmek için desteğinizi bekliyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Dağgöl Mahallesinde yaşayan 1 çocuk babası Arif Temel, yaklaşık 20 yıldır prostat büyümesi ve EDB nedeniyle zor günler yaşıyor.

Bir apartmanda aylık 300 TL’ye kapıcılık yapan Temel, yaklaşık 20 yıldır aldığı ilaçların mide ve bağırsaklarında yan etki yapmasıyla artık ameliyat olması gerekiyor ama rapor alamadığı için ameliyat olamıyor. 

Yaklaşık 20 yıldır prostat büyümesi ve EDB rahatsızlığı yaşıyan İlaç tedavisiyle ayakta kaldığını, ama kullandığı ilaçların artık yan etki yaparak mide rahatsızlığına neden oluyor. 

Haberimiz üzerine İl Sağlık Müdürü Hamdullah Kara ile görüştüğünü anlatan Temel, kendisinin üroloji uzmanına sevk edildiğinin ancak ameliyatının Hakkari'de yapılamayacağı bilgisinin kendisine iletildiğini kaydetti. 

İlaç kullanmak yerine ameliyat olmak istediğini ifade eden Temel, “Doktorum en son çare penis protez ameliyatıyla sağlığıma kavuşacağımı söyledi. Ayrıca Sperm Kanalı Tedavisi olan Vazovazostomi Vazoepiddmostomi ameliyat olmam gerekiyor. Ameliyatlarımın maliyeti yaklaşık 40 bin TL’dir. Bu ameliyatlar Üniversite hastaneleri ile Ankara, İstanbul ve İzmir’deki hastanelerde yapılabilir.Eşim de rahatsız üniversite okuyan bir öğrencim var. Oğluma okuldan kredi ve burs da verilmedi. Bir yandan oğlumun okul masrafları bir yanda benim rahatsızlığım bütün bunlar bana çok ağır gelir. Maddi durumum iyi değil. Ameliyatım için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyorum” şeklinde konuştu.

3-691.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum