Hakkarili genç işadamından eğitime dev yatırım VİDEO

Hakkarili genç işadamından eğitime dev yatırım VİDEO

Hakkarili Genç İşadamı Burhan Ölmez Van’da bin 500 öğrenci kapasiteli bölgenin en iyi donanıma sahip kolejini yaptırdı. Kreşi, spor salonu, buz pisti ve yüzme havuzu bulunan Kültür Koleji eğitime hazır.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari ve Van arasında yapılan yol çalışmaları ile Güzeldere Tünelinin yapımını üstlenen Öz-Or firmasının ortaklarından Hakkarili Genç İşadamı Burhan Ölmez,  alt yapı çalışmalarının yanı sıra eğitim alanında da büyük bir yatırıma imza attı.

Van’ın Emin Paşa Mahallesi’nde kendisine ait 6 bin 500 metrekarelik arazide bin 500 öğrenci kapasiteli dev bir kolej yaptıran genç işadamı Burhan Ölmez eğitimin önemine dikkat çekerek bütün iş adamlarına bölgede eğitime yatırım yapmaları çağrısında bulundu.

ÖLMEZ: BU BÖLGNİN GÜZEL ŞEYLERE İHTİYACI VAR

Ölmez yaptırdıkları kolej ile ilgili şu bilgileri verdi: “Ana okulundan fen liselerine kadar bütün öğrencilerin eğitim görebileceği, içinde kreşi, laboratuvarları, havuzu, spor salonu, buz pisti bulunan tam donanımlı bir kolej yaptırdık. Amacımız burada para kazanmak değildir. Biz eğitime destek amacıyla bu yatırımı yaptık. Bu bölgede para kazanan bütün iş adamlarımıza tavsiyemizdir. Batıda yada başka yerde yatırım yapacağınıza gelin kazandığınız parayı bu bölgeye yatırın. Bu bölgenin eğitime, fabrikaya ve güzel şeylere ihtiyacı var. Herkesten bu anlamda yatırım yapma desteği istiyoruz” diye konuştu. 

13-026.jpg2-198.jpg1-221.jpg3-152.jpg

4-125.jpg5-085.jpg7-050.jpg8-037.jpg

9-025.jpg10-030.jpg12-036.jpg11-030.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum