Hakkarili Gazeteci korona karantinasında halayla moral buluyor

Uluslararası bir televizyonun Ankara Muhabiri olarak çalışan Hakkarili Gazeteci Vural Erişmiş bir hafta önce yakalandığı koronavirüse Kürtçe müzik eşliğinde çektiği halay ile meydan okuyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir süre önce rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkan Hakkarili Gazeteci Vural Erişmiş, 7 gündür evinde karantina altında tutuluyor. 

Uluslararası bir televizyonda muhabir olarak çalışan  Yüksekovalı Gazeteci korona virüse yakalandıktan sonra bu süreci atlatmak için her gün ünlü Kürt sanatçı Nasir Rezazî'nin şarkısı eşliğinde  halay çekerek moral buluyor.

Genç gazeteci halayın ilaçtan daha etkili olduğunu ve günde tok karna üç öğün halayın kendisine iyi geldiğini dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.