Hakkarili Gazeteci Ali Sevmiş mezarı başında anıldı

Hakkarili Gazeteci Ali Sevmiş mezarı başında anıldı

Ulusal ve yerel basında uzun yıllar çalışan ve çeşitli ajansların Hakkari Temsilciliği görevinde bulunan Gazeteci Ali Sevmiş mezarı başında anıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili Gazeteciler 2014 yılında yakalandığı kansere yenik düşerek hayatını kaybeden Hakkarili Gazeteci Ali Sevmiş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde unutulmadı.

10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Hakkari’de görev yapan bir gurup gazeteci Ali Sevmiş'i Biçer Mahallesindeki kabristanında  ziyaret etti.  

Gazeteciler adına burada kısa bir açıklamada bulunan Gazeteci Yazar  Hakan Taş, rahmetli Ali Sevmiş'in Hakkari için büyük bir değer olduğunu  söyledi.  Taş,merhum Sevmiş'e Allahtan rahmet sevdiklerine sabır diledi .

c0befa91-4036-4049-a911-d662181dad60.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.