Hakkarili fotoğrafçı o yarışmada birinci oldu

Hakkarili fotoğrafçı o yarışmada birinci oldu

'1. Kadim Değerler Kısa Film ve Fotoğraf Yarışması'nın ödülleri takdim edildi. Yarışmada Hakkarili Fotoğrafçı Murat Adıyaman'ın fotoğrafı birinci geldi.

KABİP STK'larda Kadın Birliği Platformu ve Keçiören Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği ve bu yıl ilk kez gerçekleştirilen 'Kadim Değerler Kısa Film ve Fotoğraf Yarışması'nın kazananları belli oldu.

Yarışmada birinciliği Hakkarili Fotoğrafçı Murat Adıyaman "Bizim komşunun halayı", ikinciliği Salih Kuşçu, "Komşu Kardeşliği" ve üçüncülüğü İmge İldem "Merhaba" isimli fotoğrafla kazandı.Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene çok sayıda davetli katıldı. "Öze Dönüş Hareketi" kapsamında düzenlenen yarışmanın teması "Komşum ve Ben" olarak belirlendi.Yarışmada birinci gelen Hakkari Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Fotoğrafçı Murat Adıyaman, "Eserimin ödüle layık görülmüş olması beni onurlandırdı. Gençlerimizin kadim değerlerine sahip çıkmalarını diliyor, yarışmayı düzenleyen kurula teşekkür ediyorum" dedi.

aymnfotoo.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.