Hakkarili elektrik mühendisi Ak Parti’den aday adayı

Hakkarili elektrik mühendisi Ak Parti’den aday adayı

Hakkarili Elektrik Mühendisi Adem Çatal 24 Haziran seçimleri için Ak Parti’den Hakkari Milletvekili aday adayı oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

24 Haziran seçimlerinde siyasi partilerin milletvekili aday adayları netleşmeye başlarken Elektrik Mühendisi Adem Çatal ‘Hakkari için el ele gönül gönüle’ sloganı ile Ak Parti’den aday adaylığı başvurusunu yaptı. 

Çatal, adaylık başvurusu ile ilgili yaptığı açıklamada; şu ifadelere yer verdi: 

“İlimiz ölçeğinde birlik ve beraberliğin çok güçlü olması gerekir, bunu da ben bilirim mantığı veya sen ben değil, vicdan ve değer yargısı her zaman ön planda tutularak, sahada, gönüllerde, samimiyetimizle, kardeşlik hukuku çerçevesinde,  ortak aklı arayarak, milletimizle kucaklaşarak, güçlü istişarelerle ve beraberinde ekonominin enstrümanlarını harekete geçirmek suretiyle, Hakkâri için her kesimle birlikte elini taşın altına koyarak, projeler ortaya çıkararak, gönül alarak yapmak durumundayız. Allah nasip ederse, birlik ve beraberlik resmimizi vatandaşlarımızla gönül gönüle sahada olarak vereceğiz. Sürecin hayırlara vesile olmasını diliyor, bütün aday olan arkadaşlara başarılar temenni ederim. Selam ve saygılarımla Allah yar ve yardımcımız olsun”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.