Hakkarili doktordan öğrencilere basket topu ve ayakkabı desteği

Hakkarili doktordan öğrencilere basket topu ve ayakkabı desteği

Hakkarili doktor öğrencilere basket topu ve ayakkabı Yardımında bulundu.

Van'ın Başkale İlçesi'de görev yapan Hakkarili Doktor Aytaç Akdağ ve Şanlıurfalı iş adamı Hüseyin Büyükfırat, okullar arası basketbol turnuvasında Hakkari il birincisi olan 23 Nisan İlk ve Ortaokulu'ndaki basketbol takımına 7 adet basketbol topu ile 15 öğrenciye kışlık ayakkabı desteğinde bulundu.

Van'ın Başkale İlçesi Çaldıran Mahallesi Aile Sağlık Merkezi'nde görev yapan Hakkarili Pratisyen Doktar Aytaç Akdağ ile arkadaşı İşadamı Hüseyin Büyükfırat, Hakkari 23 Nisan İlk ve Orta okulunda okuyan 15 öğrenciye kışlık ayakkabı ile okullar arası basketbol turnuvasında il birincisi olan 23 Nisan basketbol takımına 7 adet basketbol topu hediye etti. Basketbol topları ve ayakkabılar, Dr. Akdağ ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bünyamin Tekin tarafından öğrencilere teslim edildi. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tekin, yardımlarından dolayı Dr. Akdağ ve işadamı Büyükfırat'a teşekkür etti.

924e61f6-10c2-405f-bc69-0c5a6381507d.jpgbf803618-c8be-434d-b930-375a13772b80.jpg

Kaynak:Behcet Dalmaz DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.