Hakkarili Dağcılardan Yüksekova belediyesine ziyaret

Hakkarili Dağcılardan Yüksekova belediyesine ziyaret

Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları kulübü yöneticileri Yüksekova Belediyesi Eş Başkan İrfan Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulüp Başkanı Hacı Tansu ve Başkan Yardımcısı Safiye Nigar Tansu, Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı İrfan Sarı’ya ziyarette bulundu.

Tebriklerini dile getiren kulüp yöneticileri kendi çekmiş oldukları fotoğraflarından bir tanesinin tablo halini ve Hacı Tansu’nun yazmış olduğu ‘Hakkari Dağları ve Doğa Sporları Rotaları’ adlı kitabı hediye ettiler.

Kulüp adına tebriklerini iletmek ve başarılar dilemek için Eş Başkan Sarı’yı ziyaret ettiklerini belirten Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulüp Başkanı Hacı Tansu, “Doğa Sporları noktasında desteklememiz gerektiği kanısındayız. Umuyoruz ki belediye bünyesinde de doğa sporları geliştirilir ve yeni takımlar kurulur. Bu noktada biz de elimizden geleni yaparız. Lakin Yüksekova’nın dağlık ve doğası turizm noktasında da çok büyük kazanımlar sağlayabilecek düzeyde yeter ki burada gerekli alt yapı yapılabilsin. Ayrıca yıllardır yaptığımız çalışmalar sonucunda bütün çalışmaları bir kitap haline getirerek Hakkari ve coğrafyasının dağlarını yazdık. Doğa Sporları Rotaları'nı yazdık. Bunu da bundan sonraki gençlerimize rehber olması noktasında umuyoruz ki işe yarar bir duruma getireceğiz. Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü olarak başkanlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden memnuniyetlerini dile getiren Eş Başkan Sarı kendilerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.