Hakkarili Aydın Aydın, Eşeği ile suç duyurusunda bulundu

Hakkarili Aydın Aydın, Eşeği ile suç duyurusunda bulundu

Hakkarili Türk Halk Müziği şarkıcısı Aydın Aydın Yasaya destek için 2 kilometrelik hakaret listesi ile suç duyurusunda bulundu

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türk Halk Müziği şarkıcısı Aydın Aydın, hakaret içerikli yorumların önüne geçebilmek için sosyal medyanın kontrol edilmesi gerektiğini söylüyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdi. Aydın kendisine hakaret eden kişilerin isimlilerini 2 kilometre uzunluğunda liste ile Hakkari adliyesine suç duyurusunda bulundu.


Çevre, doğa katliamları, trafik canavarı, kadına yönelik şiddet gibi sıradışı kliplerle gündeme gelen şarkıcı Aydın Aydın, yine ilginç bir projeye imza attı. Aydın, hakaret içerikli yorumların önüne geçebilmek için sosyal medyanın kontrol edilmesi gerektiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için Kadife ismini taktığı eşeği ile Hakkari adliyesi önüne geldi. Burada kendisine sosyal medyada hakaret eden kişilerin isimlerini 2 kilometre uzunluğunda listeye yazan Aydın suç duyurusunda bulundu.

Aydın, daha sonra Eşeği Kadife ile Hakkari-Van karayolunda bulunan Seyir tepesine çıkarak yeni bestelediği türküyü seslendirdi.

Türkiye"de en çok hakaret ve küfür yiyen sanatçı olduğunu belirten Aydın Aydın, Cumhurbaşkanı Recep tayip Erdoğanın çıkaracağı yasaya destek verdiğini söyledi.

Aydın; 'Yıllardır yaptığım kliplerden dolayı hep küfür hakaret ve tehtit aldım. Küfür ederken hep hayvan isimlerini kullanıyorlar. Hayvan oğlu hayvan, İt oğlu it, Eşek oğlu eşek gibi kelimelerle hayvanıda kötü emellerine alet ediyorlar. Cumhurbaşkanımızın sosyal medya düzenleme yasasını destekliyorum. suç duyurusunda da bulundum. Yüce adalete bırakıyorum. Tek dileğimiz bu yasayı meclisten geçirirler' dedi.

2-20200707104907.jpg4-985.jpg7-324.jpg10-134.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum