Hakkarili 40 öğrenci İstanbul turunda!

Hakkarili 40 öğrenci İstanbul turunda!

Hakkari'de faaliyete başladığı günden beri öğrencilere yönelik farklı etkinliklere imza atan İlim Yayma Cemiyeti  40 öğrenciyi İstanbul gezisine götürdü. 6 günlük turda öğrenciler İstanbul’un tarihi ve turistlik yerlerini gezecek. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İlim Yayma Cemiyeti  Hakkari Şubesi sosyal faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Cemiyetin Hakkari Şubesi açılışından itibaren günümüze kadar pek çok yararlı faaliyete imza atarken, 40 öğrenci 6 gün sürecek olan İstanbul gezi programına başladı.  

Bu yıl beşincisini düzenledikleri ve altı gün süren gezi ile ilgili bilgi veren İlim Yayma Cemiyeti Hakkari Şubesi Başkanı Ramazan Özdemir geziye rehber öğretmenlerle birlikte katıldıklarını, bu tür gezilerin yurdun değişik illerine yönelik olarak devam ettirmeyi planladıklarını söyledi. 

Özdemir, bu faaliyete desteği olan başta Hakkari Vali Valisi İdris Akbıyık ve Hakkari Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Ömer Pakiş ve Çukurca Başkale Belediye Başkanı Ensar Dündar’a teşekkür etti. 

İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini ilk kez gezip görme imkanı bulan öğrenciler, gezi boyunca, Sultan Ahmet Camisi, Ayasofya, Topkapı Müzesi, Çamlıca Tepesi, Minyatür, Panaroma İstanbul 1453, Eminönü ve Üsküdar'daki tarihi ve turistik yerleri gezdikten sonra son olarak Boğaz turuna çıktılar. 

3-20200213223645.jpg2-20200213223645.jpg1-20200213223645.jpg4-887.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.