Hakkarigücü'nden Maraş Ekibine Gol Yağmuru

Hakkarigücü'nden Maraş Ekibine Gol Yağmuru

Hakkari Gücü Spor Kadın Futbol Takımı 13. Hafta ve ikinci devrenin kapanış maçında soğuk havada oynanan karşılaşmada konuk ettiği Maraş Gücü Kadın Futbol Takımını 7-1 gibi farklı bir skorla yenip gruptan çıkarak, play off oynamaya hak kazandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig 2. Grupta mücadele eden Hakkari Gücü Spor Kadın Futbol Takımı 13. Hafta ve ikinci devrenin kapanış maçında soğuk havada oynanan karşılaşmada konuk ettiği Maraş Gücü Kadın Futbol Takımını 7-1 gibi farklı bir skorla yenip gruptan çıkarak, play off oynamaya hak kazandı. 

Oynadığı bütün karşılaşmalarda üstün oyunu ve farklı skorlarıyla sürekli gündeme gelen Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı, bu karşılaşmada da geleneği sürdürdü. Oldukça heyecanlı geçen maçta üstün oyunu ile dikkat çeken Hakkari Gücü Spor takımı, ilk yarıyı 2-1’lık skorla kapatarak, soyunma odasına skor üstünlüğe ile gitti.

İkinci yarıda da oynadığı üstün oyun ve yaptığı ani ataklarla rakibine zor anlar yaşatan Hakkari Gücü Spor, zaman zaman ufak sakatlıkların yaşandığı ve soğuk havada kıyasıya bir mücadele sahne olan karşılaşmadan 7 -1 gibi farklı bir skorla ayrılırken, devrenin kapanış maçında Maraş Gücü Kadın Futbol Takımı karşısında adeta gol olup yağdı. 

Merzan Şehir Stadyumunda etkili olan soğuk havaya rağmen bol pozisyonlu ve oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı çok sayıda taraftar izlerken, 90 dakika boyunca yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi. İkinci devrenin kapanış maçını farklı bir galibiyetle kazanan Hakkari Gücü Kadın Futbol takımının play off maçlarında Diyarbakır, İstanbul ve Kocaeli kadın futbol takımları ile karşılaşacağı belirtilirken, karşılaşmanın bitiş düdüğü ile beraber oyuncular sevinçlerini maç boyunca desteklerini esirgemeyen taraftarlarla kutladı. 

unnamed-(1)-018.jpgdsc_1678.gifhakkarigucu-spor-m.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.