Hakkarigücü-Sivas Gazi Lisesini 5 -1 yendi

Hakkarigücü-Sivas Gazi Lisesini 5 -1 yendi

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi A. Grup’ta mücadele eden Hakkarigücü Spor kendi sahasında konuk ettiği Sivas Gazi Lisesi Spor’u 5-1 mağlup etti.

Merzan Futbol Sahasında oynanan maçı Hakkari Valisi Cüneyit Prhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, kızları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal ve çok sayıda sporsever izledi.
 
Oldukça çekişmeli geçen maçta rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Hakkarigücü Spor, müsabakayı 5-1 gibi farklı bir skorla kazandı.
 
Vali Toprak, müsabaka sonunda ortaya koydukları mücadeleden dolayı her iki takım oyuncularını tebrik etti.
 
Tribünlerde takımları Hakkarigücü lehine tezahüratlarda bulunan taraftarlarla da bir süre sohbet eden Vali Toprak, daha sonra antrenman yapmak üzere sahaya gelen Sümbül Spor Kulübü altyapısında oynayan minik sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

1-327.jpg2-305.jpg3-233.jpgmac.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.