Hakkarigücü bal ligine çıktı

Hakkarigücü bal ligine çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) amatör liginde mücadele eden Hakkarigücü Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligine çıktı.Son dakika

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) amatör liginde mücadele eden Hakkarigücü Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligine çıktı.Hakkarigücü Spor Kulüp Başkanı Kıymet Kurt, Yerel amatör şampiyonu Hakkarigücü bal liginde ili temsil edeceğini ifade ederek, "Hakkari ye hayırlı olsun kadın futbol takımımızın başarısı yanı sıra aynı başarı azmi göstererek erkek takımımız ile de Hakkari iyi yere taşımak her zaman kulüp olarak hedefimiz olmuştur. Yükümüz ağır bunu biliyoruz. Kadın olarak bunuda başarmanın sevincini yaşıyoruz. Daha nice başarılar Hakkari'nin olsun. Desteklerinden dolayı Hakkari Valimiz İdris Akbıyık, Hakkari Emniyet Müdürümüz Atanur Aydın ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum