Hakkari'den deprem bölgesine ekipler sevk edildi

Hakkari'den deprem bölgesine ekipler sevk edildi

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ve 22 kişinin hayatını kaybettiği 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Hakkari'den 11 personel, 2 ambulans ve bir UMKe aracı deprem bölgesine gönderildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde dün akşam saat 20.55’de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde 22 kişi hayatını kaybetti 1030 kişi de yaralandı. 39 kişin enkaz altında canlı olarak kurtarıldığı deprem bölgesinde enkaz altında 22 kişinin olduğu belirtiliyor. 

Deprem Tunceli, Bingöl, Malatya, Diyarbakır, Muş, Erzurum, Bitlis, Trabzon, Ordu, Samsun, Çorum, Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay, Niğde, Gaziantep, Kahramanmaraş, Sivas, Tokat ve Kilis’te de hissedildi.

Elazığ'daki depremin yaralarını sarmak ve depremzedelere yardım etmek için Türkiye'nin bir çok  ilinden AFAD ve UMKE ekibi sevk edilirken, Hakkari'den de bölgeye ekipler gönderildi. 

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, kentten deprem bölgesine 11 personel,2 ambulans, bir UMKE aracının gönderildiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.